Micky van Vollenhoven verkoopt heerlijke sjaals die uitblinken in kwaliteit, tijdloosheid en het gebruik van natuurlijke materialen. Om ruimte en tijd te besparen besteedt ze de logistieke werkzaamheden aan ons uit. 

Lees de business case of bestel een sjaal op de website van SjaalMania

Lees over onze samenwerking met SjaalMania

Business case

Klanten van over de hele wereld kunnen online motor tassen bestellen bij Mosko Moto. Voor de Europese klanten houdt MINC E-Commerce deze producten op voorraad. Het fulfilment proces is zorgvuldig ingericht; we verpakken en versturen dagelijks producten conform de wensen van Mosko Moto.

Lees de business case of bestel motor gear op de website van Mosko Moto.

Lees over onze samenwerking met Mosko Moto

Business case

Voor OppoSuits verpakken en versturen we té gekke maatpakken! Lees de business case of bestel een té gek pak op de website van OppoSuits.

Lees over onze samenwerking met OppoSuits

Business case

De gedroogde Spaanse hammen van Spaanseham.nl hebben een koel en droog plekje gekregen in ons grote magazijn. Hiermee is MINC optimaal ingericht om de versheid van alle soorten ham te garanderen. Zodra er een bestelling wordt geplaatst, worden de juiste producten bij elkaar gezocht en direct klaargemaakt voor verzending. Lees de business case  van Spaanseham.nl.

Lees over onze samenwerking met Spaanseham.nl

Business case